У Львові розпочався «Форум професійної освіти»

12:48 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

50 закладів профтехосвіти беруть участь в уже другому «Форумі професійної освіти», який розпочався в четвер, 18 квітня, у виставковому центрі «Південний-Експо» на вулиці Щирецькій.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «В межах цьогорічної програми форуму відбудеться представлення понад 60 професій різних галузей промисловості. На цій виставці будуть представлені усі заклади профосвіти на Львівщині».

«Учні зможуть взяти участь у майстер-класах з різьби по дереву, електрозварювання, оформлення кондитерських виробів, створення зачісок тощо. На форумі також відбудуться дискусійні панелі із працедавцями», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Зокрема, говоритимуть про впровадження дуальної форми освіти, організацію тренінгів для майстрів-наставників та процедуру перепідготовки майстрів виробничого навчання на підприємствах. ІІ Форум професійної освіти триватиме у четвер, 18 квітня, до 17:00 у виставковому центрі «Південний-Експо» на вулиці Щирецькій (№36)» – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів