У Львові розпочалася найбільша в країні техконференція

13:00 27 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Уже шостий рік поспіль у Львові відбувається «IT Arena» – найбільша техконференція України.

Про це повідомили в п’ятницю, 27 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «IT Arena» збере з 27 до 29 вересня на стадіоні «Арена Львів» 4000 ІТ-експертів, програмістів, лідерів українських ІТ-компаній, засновників стартапів та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями».

«IT Arena» – це унікальна можливість відкрити для себе потенціал українських та міжнародних розробників, зустріти однодумців, познайомитися з глобальними бізнес-ідеями, надихнутись досвідом успішних техпідприємців та знайти можливості для свого бізнесу. «IT Arena» – це чотири тематичних треки. Зокрема – «Business», «Product, Technology», «Startup», наймасштабніша в Україні битва стартапів «Startup Competition та виставка найактуальніших розробок «Startup Alley», – поінформували також у міськраді.

«Цього року серед перших анонсованих спікерів – експерти з «Mercedes-Benz», «Viber, ZF», «Aptiv». Масштаби техконференції «IT Arena» ростуть у геометричній прогресії, як наслідок – у 2016 році конференція зібрала понад 1800 учасників, у 2017 – понад 2300, а у 2018 – вже понад 3300», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів