У Львові пройде Світовий конгрес з індивідуальної психології

14:30 14 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: abainternational.org

2020 року Львів вперше прийматиме Міжнародний конгрес індивідуальної психології.

Про це повідомили в четвер, 14 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Світовий конгрес з індивідуальної психології збирає кожні три роки фахівців з усього світу, щоразу – в іншій країні, для обміну досвідом та обговорення важливих питань розвитку сфери. Організовує захід Міжнародна асоціація індивідуальної психології. Очікується, що подію відвідають близько 500 іноземних фахівців та гостей».

«Проведення конгресу у Львові ініційовано Українською спілкою психотерапевтів – президентом спілки і Почесним Амбасадором Львова Олександром Фільцом та керівником напряму індивідуальної психології за Альфредом Адлером УСП — Зоряною Кошулинською. 10 березня у Львові відбувся круглий стіл за участю іноземних гостей, місцевого організаційного комітету та представників Львівської міської ради. Під час зустрічі обговорювали можливе місце проведення, джерела фінансування та інші умови майбутнього конгресу», – поінформували також у ЛМР.

«Львів має досить сильне та активне професійне середовище у сферах психоаналізу та психотерапії. І, власне, це стало однією з основних передумов обрання його як місця проведення конгресу. Завдяки події такого рівня, наше місто отримає подвійну вигоду, адже це і розвиток професійного середовища, шляхом обміну досвідом з фахівцями світового рівня, і міжнародна промоція Львова», – зазначив директор Львівського конференц-бюро Андрій Павлів.

«Міжнародна асоціація індивідуальної психології («International Association of individual Psychology») була створена для об’єднання організацій з усього світу, що практикують індивідуальну психологію, та започаткування конгресу для міжнародного діалогу й співпраці у сфері. Перший Конгрес Асоціації відбувся у 1939 році. З 2000-х років подія відбувалась у США, Франції, Австрії, Литві, Італії та Німеччині. Наступний конгрес вперше відбудеться в Україні», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів