У Львові продовжуватимуть безоплатно харчувати учнів

17:45 12 грудня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lviv1256.com

У четвер, 12 грудня, на засіданні сесії ЛМР затвердили «Програму безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львова на 2020 рік».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що цієї ухвалою передбачаються категорії дітей, які можуть отримувати безкоштовне харчування – учні перших-четвертих класів і діти з багатодітних родин. За відповідне рішення проголосували 52 депутати.

Метою «Програми безоплатного харчування дітей та учнів у закладах освіти Львова на 2020 рік» є створення умов для здорового розвитку дитини, підвищення рівня соціального захисту та забезпечення раціональним харчуванням дітей та учнів закладів освіти Львова. У 2015-2019 роках безкоштовним харчуванням забезпечувалися діти із багатодітних сімей, учні перших-четвертих класів закладів загальної середньої освіти, учні п’ятих-одинадцятих зі сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та діти постраждалих учасників Революції гідності.

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді передбачили на ремонти в школах мільйон гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів