У Львові преміювали відмінників ЗНО

13:20 23 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 23 липня, у Львові відзначили випускників, які отримали максимум балів ЗНО.

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин нагородили відмінників, які отримали 200 та 400 балів ЗНО, грамотами та грошовими подарунками у розмірі чотири та вісім тисяч гривень відповідно».

«39 випускників із Львівщини отримали найвищий бал з однієї навчальної дисципліни зовнішнього незалежного оцінювання, двоє випускників зі Стрия та Львова – з двох дисциплін. Відтак, за підсумками ЗНО, Львівщина стала однією із лідерів в Україні», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Кращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 14, восьмеро – з хімії, п’ятеро – з англійської мови, шестеро – з української мови та літератури, двоє – з фізики, троє – з біології, стільки ж – з історії України. Серед освітніх закладів найкращі результати показали випускники закладів загальної середньої освіти зі Львова, Дрогобича, Червонограда, Стрия, Городоцького, Миколаївського, Старосамбірського, Радехівського, Кам’янка-Бузького та Мостиського районів», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів