У Львові преміювали успішних педагогів

13:15 21 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

85 талановитих педагогів дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста отримали в Ратуші одноразову грошову винагороду – по 25 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «З метою підтримки талановитих та обдарованих педагогів і покращення якості надання освітніх послуг, у 2018 році успішно реалізована програма «Успішний педагог». За активної участі членів конкурсної комісії програми відбувались конференції навчальних закладів, де батьки, учні, вчителі рекомендували кандидатури вчителів до участі у програмі «Успішний педагог».

«Цього року у програмі взяли участь 112 претендентів: 34 – від закладів дошкільної освіти, 71 – від закладів загальної середньої освіти, семеро – від закладів позашкільної освіти. Педагоги-учасники представили опис власного досвіду, творчі напрацювання, листи-відгуки від адміністрації та педагогічного колективу закладу, учнівської та батьківської громад», – поінформували також у ЛМР.

«На підставі рішення комісії для визначення переможців Програми «Успішний педагог», створеної при департаменті гуманітарної політики Львівської міської ради, визначено 85 переможців: 50 – від шкіл, 28 – від садочків, сімох – від позашкілля. Переможців Програми «Успішний педагог» нагороджено сертифікатами Львівської міської ради та грошовою винагородою (кожному – по 25 тисяч гривень)», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради та опублікували «Список переможців навчальних закладів Львова в рамках реалізації програми «Успішний педагог» на 2018 рік, які відзначаються грошовою винагородою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів