У львівських школах намагаються мінімізувати рівень цькування

14:48 13 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники управління персоналом Львівської міської ради Елеонора Майсурадзе та Евелія Більська презентували в Ліцеї міжнародних відносин імені Василя Стуса проект «Булінг STOPS Тут».

Про це повідомили в середу, 13 березня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Під час презентації демонстрували відеоролик учнями Львівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44 імені Тараса Шевченка, які передали естафету на створення відеоролика, що піднімає питання булінгу учням 7-9 класів ЛМВ імені Василя Стуса, котрі 13 березня презентують свій ролик на тему булінгу в Ліцеї №15 Львівської міської ради. Учні ліцею мали змогу прослухати пізнавальну лекцію від представника Головного територіального управління юстиції у Львівській області та взяти участь у цікавих інтерактивних завданнях, які підготували працівники управління персоналом.

«Проект «Булінг STOPS Тут» стартував 26 лютого 2019 року з метою мінімізації рівня цькування серед школярів та підвищення їх соціальної та особистісної відповідальності. В проекті об’єднали свої сили управління персоналом, управління освіти, Дитяча дорадча рада при Львівській міській раді (на чолі з управлінням «Служба у справах дітей) та Головне територіальне управління юстиції у Львівській області. До проекту долучаться усі школи міста. Зокрема, 30 шкіл – до початку літніх канікул, а решта – з вересня», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів