У Львівській військовій академії вишколюють майбутніх офіцерів запасу

16:05 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ триває навчальний збір з майбутніми офіцерами запасу.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 липня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Практичні заняття з майбутніми офіцерами запасу проводять на навчально-матеріальній базі Національної академії сухопутних військ, а також у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Зокрема, на полігоні юнаки та дівчата виконують вправи стрільб зі штатного озброєння бойових машин, стрілецької зброї, практикують теоретичні знання з тактики, інженерної підготовки, захисту від зброї масового ураження та інших військових дисциплін.

«Майбутні офіцери запасу долають й перешкоди навчально-тренувального комплексу психологічної підготовки, загартовуючи свій характер та розвиваючи психологічну стійкість до умов сучасного бою. Безпосередню участь у військовій підготовці студентів беруть висококваліфіковані викладачі, більшість з яких мають досвід участі в АТО/ООС на сході України. На окремих навчальних місцях допомогу їм надають курсанти Академії, які також вже мають бойовий досвід», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

«Після завершення навчального збору студенти звітуватимуться за знання, які вони отримали під час навчання у Національній академії сухопутних військ, на випускних екзаменах з військової підготовки. А вже наприкінці липня на стройовому плацу навчального закладу вихованці цивільних вишів присягнуть на вірність Українському народові», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів