У львівській військовій академії стартує безпрецедентний пілотний проект

10:40 22 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стартує безпрецедентний пілотний проект з підготовки кваліфікованих офіцерських кадрів для Збройних Сил України за один рік – «Лідерські курси».

Про це повідомили в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли: «Вимоги до кандидатів на навчання – громадяни України (військовослужбовці строкової чи служби за контрактом, цивільні особи) віком до 40 років, наявність вищої освіти не нижче освітнього ступеню «бакалавр», придатність до військової служби за станом здоровця, бажання поповнити офіцерський корпус Українського війська. При зарахуванні на навчання слухачі підписують контракт зі Збройними Силами України та отримують грошове забезпечення від семи тисяч гривень на місяць, інші види забезпечення, а також користуються усіма соціальним гарантіями, які передбачені для військовослужбовців за контрактом».

«Термін навчання – 12 місяців, по завершенню якого та за умов успішного складання іспитів усі випускники курсів отримають кваліфікацію «офіцер управління тактичного рівня», військове звання «молодший лейтенант» та гарантовано будуть призначені для подальшого проходження служби на посадах офіцерського складу в Збройних Силах України. Відбір кандидатів на навчання розпочинається з 23 липня 2018 року!», – поінформували також у військовій академії.

«За довідковою інформацією звертатися за номером телефону +38(098)9450129, на електронну адресу asvpress@gmail.com та повідомленням на адресу офіційної сторінки академії в мережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/asvpress/)», – повідомили також у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів