У львівській школі №7 облаштовують спортзал

13:48 12 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Облаштування спортивного залу у львівській загальноосвітній школі №7, збудованій для дітей мікрорайону «Знесіння» на вулиці Хмельницького, триває з 2017 року.

Про це повідомили в понеділок, 12 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Станом на зараз тут виконують мурування стін будівлі майбутнього комплексу. Завершити роботи з будівництва планують до кінця 2020 року.»

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив після огляду робіт у львівській школі №7: «Ця школа взагалі не мала жодного стаціонарного спортивного приміщення, де можна займатись спортом взимку і восени. Тому було прийнято рішення збудувати потужний спортивний комплекс. Тут буде великий зал, будуть менші зали, фактично він буде такий багатофункціональний. І поруч будуть ще спортивні поля. Інвестиції міста — більше 35 мільйонів гривень. Але це вже ми робимо на десятиліття. В цілому будівельники достатньо якісно працюють. До кінця наступного року будемо виходити на відкриття цього спортивного комплексу»

«У 2017 році підрядна організація провела підготовчі будівельні роботи на суму близько 1,1 млн. гривень. Опісля договір було розірвано через недотримання підрядником графіку виконання робіт. У 2018 році відбулося коригування проектно-кошторисної документації на суму 342 тисячі гривень, а вже у 2019-му – торги. Відтак, було укладено договір з ЛКП «Рембуд» на загальну вартість понад 35 млн. гривень на будівництво», – поінформували також у міськраді,

«У 2019 році на ремонтно-будівельні роботи та придбання будівельних матеріалів витрачено 4,55 млн. гривень. Допоки роботи з будівництва спортзалу не завершені, заняття з фізичної культури проводять у пристосованому для них приміщенні», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів