У Львівській облраді збільшили видатки на потреби особливих дітей

14:45 11 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради збільшили на 23333,1 тисячі гривень видатки департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації. Директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків уточнив: «За рахунок залишку коштів освітньої субвенції, цей ресурс спрямують на підтримку дітей з освітніми потребами».

Зокрема, за рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету на оновлення матеріально технічної бази навчально-реабілітаційних центрів для дітей з особливими освітніми потребами, зумовленими складними порушеннями розвитку, передбачили видатки споживання в сумі 21458,7 тисячф гривень та встановлення нового вузла обліку газу – 350 тисяч гривень. А для надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у закладах професійно-технічної освіти за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету передбачається 1524,4 тисячі гривень, з них для надання послуг з корекційно-розвиткових занять – 1163,4 тисячі гривень, придбання спеціальних засобів корекції – 361 тисяч гривень.

Як інформував «ЩЛ», у вівторок, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради перерозподілили залишки невикористаних коштів субвенцій з державного бюджету, які утворилися на початок 2020 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів