У Львівській міськраді спрямували на ремонт навчальних закладів 8,4 млн. гривень

13:48 30 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив у п’ятницю, 30 серпня, рішення «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету Львова».

Про це повідомили в п’ятницю, 30 серпня, у Львівській міськраді. Виконувач обов’язків заступника директора департаменту фінансової політики ЛМР Ліліана Римар доповіла на засіданні виконкому: «Пропонується спрямувати з резервного фонду 8,4 млн. гривень на ремонтні аварійно-відновлювані роботи у трьох закладах освіти: це підпірно-огороджувальна стінка Львівської академічної гімназії, конструкційні елементи і даховий фасад СШ №62 і підпірно-огороджувальна стінка ліцею №28».

«Згідно з прийнятим рішенням передбачено спрямувати з резервного фонду міського бюджету м. Львова через передачу коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) управлінню освіти кошти в сумі вісім мільйонів 441 401 гривень, у тому числі – два мільйони 197 173 гривень для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірно-огороджувальної стінки Львівської академічної гімназії на вулиці Бандери, 14, два мільйони 337 731 гривень – для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів даху і фасаду СЗШ №62 на вулиці Театральній, 15, а три мільйони  906 497 гривень – для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірно-огороджувальної стінки у ліцеї №28 на вулиці Тютюнників, 2», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів