У Львівській міській раді пообіцяли 14 додаткових груп у дитсадках

17:12 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді анонсували відкриття до кінця 2019 року у Львові 14 додаткових груп у дошкільних навчальних закладах.

Про це повідомили в четвер, 18 липня, в прес-службі Львівської міськради. Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла: «На цей рік ми маємо зареєстровано в електронній черзі вісім тисяч дітей. З них вже частина подали свої заяви на зарахування до закладів дошкільної освіти. Зараз буде відбуватися друга хвиля зарахування дітей у садочки.

Зоряна Довганик також зазначила: «1 вересня ми зарахуємо 7200 дітей. Ще 400 ми зарахуємо у ці садочки, де зараз проводиться ремонт. Так десь 400 дітей не потраплять у дошкільні навчальні заклади, але переважно це діти раннього віку, до трьох років. В першу чергу ми забезпечуємо тих дітей, які вже мають три роки і їх батькам потрібно працювати».

Начальниця управління освіти ЛМР також повідомила: «Зараз у садочках на вулиці Олесницького і вулиці Чижевського проводяться ремонтні роботи. Це були території колишніх закладів дошкільної освіти, які колись були перепрофільовані під заклади позашкільної освіти. Плануємо, що до кінця жовтня ми завершимо ремонт і вже з листопада сюди підуть діти. Зробимо оголошення для батьків, що вони можуть дореєструвати своїх дітей у ці два садочки»

«У будівлі №2 на вулиці Олесницького тривають роботи з ремонту приміщень з метою відкриття 4-групового садочка. Кошторисна вартість цього об’єкту – 1,2 млн. гривень. На сьогодні на ремонт цих приміщень в бюджеті розвитку передбачено 700 тисяч гривень. Крім цього бюджетом передбачено кошти на придбання ігрових споруд, м’якого інвентарю», – поінформували також у міськраді.

«До 1 вересня 2019 року запрацюють три групи у ліцеї №70, а ще одна – в ліцеї №38. До кінця 2019 року буде відкриють чотири групи при Будинку школяра на вулиці Грінченка, 4а, дві групи на вулиці Чижевського, 43 та чотири групи на вулиці Олесницького, 2. Додатково буде зараховано 300 дітей», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів