У 914 школах на Львівщині – безплатне харчування для дітей пільгових категорій

17:28 8 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У грудні 2018 року в 79% закладах загальної середньої освіти на Львівщині працювали шкільні їдальні для дітей пільгових категорі.

Про це повідомили у вівторок, 8 січня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Відповідно до рішення органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади у Львівській області організовано безкоштовне харчування для дітей учасників АТО, в окремих районах, містах, області (у Львові, Городоцькому, Пустомитівському районах), для дітей Героїв Небесної сотні та дітей з багатодітних сімей (у Львові (95%), Трускавці (100%), для дітей, переселених зі сходу та АРК (у Дрогобичі, Бориславі, Бродівському, Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Камянка-Бузькому, Миколаївському, Пустомитівському, Сколівському й Старосамбірському районах), для дітей-інвалідів, які перебувають на диспансерному обліку (у Трускавці, Червонограді, Жовківському, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Радехівському, Пустомитівському Сколівському районах, Великолюбінській, Славській, Шегинівській ОТГ), для дітей-напівсиріт (у Трускавці й Славській ОТГ), для дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків (у Червонограді)».

«У районах та ОТГ, де не передбачені кошти на харчування учнів пільгових категорій батьки отримують компенсацію. На організацію харчування учнів з місцевих бюджетів районів, міст, ОТГ області спрямували133528,28 тисячі гривень, що становить 97% від потреби. Додатково залучено позабюджетні кошти (батьківські кошти) 3268,05 тисячі гривень, 54,6 тисячі гривень – з власного господарства», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів