Телевізор METASMART TV: мультикаталог фільмів та серіалів на головному екрані телевізора

08:30 14 листопада 2023 р.

Фото до новини

У кожного, хто дивиться фільми, завжди є дві проблеми: що подивитися і де. Часом можна годинами ходити від застосунку до застосунку і не вибрати потрібного фільму.

Ці проблеми з легкістю вирішує телевізор нового покоління Gazer METASMART TV, адже це єдиний телевізор з власним маркетплейсом кіноконтенту, у якому зібрані всі фільми та серіали. Розповідаємо як телевізор допомагає швидко та зручно знаходити та обирати фільми.   

Унікальний фільтр 

Телевізор Gazer METASMART TV має розлогий фільтр, можливості якого значно ширші, ніж навіть можливості фільтрів всесвітньо відомих кінотеатрів. З його допомогою можна сортувати фільми за всіма можливими параметрами. Жанри — вибирайте улюблені. Для вас багато важить рейтинг — вибирайте найвищий чи навпаки - найнижчий (кажуть, там часто можна знайти щось неординарне). Хочете лише оскароносні кінороботи — будь ласка. Сідаєте дивитися разом з дітьми — вкажіть вік найменшого з родини чи віковий діапазон. Довіряєте цифрі, яку зібрав фільм за історію свого прокату — обирайте за касовими зборами. Всі режисери та актори теж тут. Актора чи акторку, творчість яких вам не подобається, можете виключити з підбірки. З такою кількістю параметрів у вас є всі шанси вибрати те, що дійсно буде цікаве вам, а головне - зробити це швидко.  

Всі підбірки фільмів відразу на телевізорі

Для тих, хто звик у виборі фільмів користуватися підбірками, теж приємна новина. З Gazer METASMART TV більше не треба шукати тематичні підбірки деінде, адже всі професійні підбірки вже на екрані вашого телевізора. Це рейтинги найвідоміших студій, кіносайтів, режисерів, акторів, кінокритиків та лідерів думок.  

Весь кіноконтент на головному екрані  

Щоб перевірити наявність того чи іншого фільму зі звичайним телевізором, ви змушені відкривати всі застосунки по черзі. В Gazer METASMART TV всі фільми та серіали зібрані у вигляді мультикаталогу на головному екрані. За кілька кліків ви бачите вичерпну інформацію про фільм чи серіал: онлайн кінотеатри, де є потрібна вам стрічка, якою мовою та на яких умовах її можна переглянути (підписка, оренда або купівля). Обираєте варіант, який є оптимальним, і переходите до кінотеатру для перегляду.  

Тож, якщо вам набридло, що кожен кіновечір супроводжується випробуваннями з пошуку того що подивитися, то придивіться до Gazer METASMART TV. Це єдиний телевізор, що оптимізував пошук фільмів та серіалів. З Gazer METASMART TV завжди є що подивитись.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів