Текстиль провідних світових брендів для використання в побуті та сфері послуг

13:24 17 червня 2021 р.

Фото до новини

Домашній текстиль є одним із ключових складових затишку, за який ми так цінуємо свою оселю й поспішаємо повернутися до неї навіть із найбільш захопливих подорожей.

Домашній текстиль є одним із ключових складових затишку, за який ми так цінуємо свою оселю й поспішаємо повернутися до неї навіть із найбільш захопливих подорожей. Текстильні вироби виконують не лише декоративні функції, але й створюють комфорт, що є важливим для доброго самопочуття та гарного настрою. До вибору практичних предметів для щоденного користування варто підходити помірковано, приділяючи увагу не тільки їхнім візуальним якостям, а й матеріалам виготовлення та експлуатаційним характеристикам.

Асортимент текстильних виробів



Особливої обачливості потребує придбання текстильних виробів для готельної галузі та сфери послуг. Від ретельного підбору приладдя залежить якість сервісу та загальний успіх підприємств. У профільному інтернет-магазині офіційного імпортера провідних світових брендів є можливість купити оптом текстиль з усіх категорій, важливих для обслуговування гостей:

  • рушники: дитячі, лицьові, для рук та тіла, для бані й сауни або пляжні;
  • постільна білизна: простирадла, наволочки, підковдри як окремі вироби або в комплектах за призначенням (для дітей, односпальні, полуторні, двоспальні, родинні або євро);
  • оснащення для сну: ковдри, наматрацники та чохли з природним та штучним вмістом;
  • пледи та покривала різні за фактурою, призначені для декоративних або захисних функцій та комфортного відпочинку;
  • кухонний текстиль: серветки, скатертини, фартухи, прихапки й рушники, що виготовлені зі зносостійких тканин;
  • килимки, фіранки та інші аксесуари для ванної кімнати;
  • домашній одяг: піжами, халати для чоловіків та жінок або універсальні моделі.

Завдячуючи співпраці з багатьма європейськими й українськими виробниками, постачальники мають змогу пропонувати якісні вироби найбільш зручного для покупця формату (в усіх категоріях побутового текстилю).

Типи використовуваних тканин



Провідні торговельні марки значну увагу приділяють показному вигляду й функціональності виробів. Щоб забезпечити текстильним речам добрі експлуатаційні характеристики, для їхнього виробництва використовують матеріали трьох типів:

  • натуральні: бавовна, бамбук, льон, шовк, вовна, фланель, ситець, бязь та ранфорс. Тканини приємні для тіла, добре вбирають вологу та забезпечують важливу повітропроникність;
  • синтетичні: атлас, поліестер або мікрофібра. Матеріали відмінно тримають форму та не схильні до швидкого зношення;
  • змішані: жаккард, модал, полікотон та інші комбіновані тканини, у яких поєднані природні та штучні волокна. Вирізняються стійкістю до частого прання й механічних навантажень.

У якості наповнювача подушок або ковдр також використовують натуральні (пух, перо, овеча вовна) та штучні (синтепон, холлофайбер) матеріали. Виробники пропонують різні варіанти вмісту, надаючи покупцям можливість підібрати для себе найбільш прийнятну модель.

Переваги виробів відомих брендів



Купувати домашній або готельний текстиль варто у постачальників, що співпрацюють із відомими брендами (Lotus, Barine, Irya, Buldans, Eponj Home, TAC), продукцію яких вирізняють важливі переваги:

  • щільність тканин – забезпечує зносостійкість виробів та тривалий термін експлуатації;
  • якість рядків та швів – визначає показний вигляд текстилю й попереджає втрату речами форми;
  • стійкість забарвлення – природні барвники та метод фарбування тканини виключають вицвітання та тьмяніння кольорів.

Прямий контакт із виробником дозволяє офіційному імпортеру встановлювати конкурентні ціни на весь асортимент торговельної марки та оперативно виконувати великі за обсягом замовлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів