Старшокласників Львівщини запрошують долучатися до конкурсу «Діти України – єдині»

13:19 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

50 найкращих творів увійдуть до збірки «Діти України – єдині: до миру через толерантність на порозуміння» («United Children of Ukraine: Creating Peace by Building Tolerance and Understanding»), яку розповсюдять по всій Україні.

Старшокласників Львівщини запрошують долучатися до конкурсу «Діти України – єдині», який організовує за підтримки міністерства освіти і науки Український кризовий медіа-центр для старшокласників «Діти України – єдині». До участі в ньому запрошуються молоді люди, які навчаються у 10 та 11 класах.

Предметом конкурсу є твір, створений у жанрі есе, обсягом до 5 тисяч знаків. У творі учасник конкурсу має викласти своє бачення щодо поширення в суспільстві ідей толерантності, взаємоповаги, людяності та примирення.

Організатори конкурсу зазначили: «Мир. Злагода. Повага до ближнього. Хочеш бачити свою країну такою? Розкажи всім, як цього досягти. Напиши есе на одну сторінку та до 30 червня надішли на адресу: unitedchildrenua@gmail.com».

Автори 15 найкращих есе візьмуть участь у прес-конференції, яку побачить вся країна, а також відвідають спеціалізований тренінг редакторів провідних ЗМІ країни. 50 найкращих творів також увійдуть до збірки «Діти України – єдині: до миру через толерантність на порозуміння» («United Children of Ukraine: Creating Peace by Building Tolerance and Understanding»), яку розповсюдять по всій Україні.

Переможців визначить журі, що складатиметься з представників провідних ЗМІ, громадських діячів та Міністерства освіти. Оголошення результатів будуть оприлюднені на веб-сторінці проекту 25 липня 2015 року. Детальніше – на сайті Українського кризового медіа-центру (www.uacrisis.org).

Про це повідомили сьогодні, 10 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів