Сім порад для якісного інтернет-зв'язку в період карантину

16:16 26 березня 2020 р.

Фото до новини

Доцільно вимикати всі бездротові пристрої і тримати маршрутизатор подалі від них.

Організація опублікувала сім порад, які допомагають зберігати гарну інтернет-зв'язок для віддаленої роботи.

Не користуйтеся мікрохвильовою піччю в той час, коли робите відеодзвінки, дивитеся HD-відео або робите щось важливе онлайн, тому що це знижує рівень сигналу wi-fi, рекомендує Ofcom.

Серед порад Ofcom: рекомендації використовувати для телефонних дзвінків тільки стаціонарні телефони або wifi і не засмічувати мобільні мережі голосовими викликами. Тримати широкосмугові маршрутизатори далеко від інших бездротових пристроїв. Бездротові телефони, радіоняні, галогенні лампи, перемикачі світла, стереосистеми і комп'ютерні колонки, телевізори і монітори можуть вплинути на роботу вашого wi-fi, якщо вони розташовані дуже близько до маршрутизатора.

Доцільно вимкнути бездротові пристрої, якими ви не користуєтеся, такі як iPad і телевізори, оскільки невимкнені вони все одно створюють навантаження на з'єднання, якщо ви проводите відеодзвінки або зустрічі. Також вимикайте відео і використовуйте аудіо, що потребує набагато меншої частки інтернет-з'єднання.

Застосовуйте розподіл онлайн-активності сім'ї, щоб різні люди не виконували одночасно завдання з великими обсягами даних (наприклад, потокове HD, ігри або відеодзвінки).

Регулятор також рекомендує використовувати провідні, а не бездротові з'єднання для виконання важливих завдань, включаючи під'єднання ноутбуків безпосередньо до маршрутизатора. Також може допомогти приєднання роутера до основної телефонної розетки, без використання подовжувача. Підвищує швидкість і використання більш якісних проводів. Про це написала Daily Mail.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів