Школярі їздитимуть в громадському транспорті Львова безплатно

12:30 30 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У травні на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради №3289 «Про встановлення пільгової вартості проїзду для дітей (учнів) шкільного віку» від 19 квітня 2018 року.

Про це повідомили в четвер, 30 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відповідно до норм цієї ухвали, діти шкільного віку мають право на безкоштовний проїзд у час навчального року за умови пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра. Відтак, минулого тижня управління транспорту ЛМР надіслало листи усім перевізникам з нагадуванням про норми цієї ухвали».

Керівник управління транспорту ЛМР Олег Партика запевнив: «У нас є ухвала сесії Львівської міської ради, яка надає дітям шкільного віку право на пільговий – безкоштовний – проїзд у автобусних маршрутах загального користування за умови пред’явлення учнівського квитка або іншого документа, який посвідчує статус школяра. Таке право учні мають протягом навчального року, за винятком періоду літніх канікул у загальноосвітніх навчальних закладах. Отож, з 1 вересня учні знову можуть їздити безкоштовно. Тому ми ще минулого тижня надіслали листи усім нашим перевізникам з нагадуванням про це».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів