Школи на Львівщині отримають комп’ютерне обладнання

17:00 6 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: polishproject.nus.org.ua

В облдержадміністрації запевнили: «На закупівлю комп’ютерного обладнання в межах реалізації програми «Нова українська школа» Львівській області спрямували 20 мільйонів 194 тисяч 364 гривень».

Про це повідомили в понеділок, 6 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Окрім того, для закупівлі дидактичних матеріалів скерували 33 мільйонів 887 тисяч гривень. А ще 40 мільйонів 122 тисяч гривень – на закупівлю сучасних меблів.

«Кошти субвенції скерували місцевим бюджетам області для закупівлі дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, видатків на відрядження вчителів, асистентів вчителів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти для проходження підвищення кваліфікації з метою впровадження Державного стандарту початкової освіти та нових методик. Органи місцевої влади ухвалюють рішення місцевих рад щодо виділення коштів місцевих бюджетів на умовах співфінансування для закупівлі дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання для учнів початкової школи», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів