Рятувальники на Львівщині отримають снігоболотоходи

10:45 13 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У п’ятницю, 14 лютого, о 10:40 у 2-му Спеціальному центрі швидкого реагування ДСНС України на вулиці Спортивній, 44 у Дрогобичі розпочнеться урочиста церемонія передачі нової сучасної техніки для гірських пошуково-рятувальних підрозділів територіальних органів ДСНС України Західного регіону

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що в межах технічного переоснащення підрозділів для проведення пошуково-рятувальних робіт та виконання завдань за призначенням були придбані за кошти державного бюджету вісім снігоболотоходів «Богун». Нова сучасна техніка для гірських пошуково-рятувальних підрозділів територіальних органів ДСНС України Західного регіону буде направлена в 2-й Спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України; ГУ ДСНС України у Львівській області; Управління ДСНС України у Закарпатській області; Управління ДСНС України у Чернівецькій області; Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Церемонія вручення сертифікатів на отримання снігоболотоходів «Богун» буде проведена за участі керівництва ДСНС України. Крім того, в рамках заходу відбудеться вручення цінних подарунків для пошуково-рятувальних частин та нагородження особового складу ДСНС Західного регіону за високопрофесійне виконання службових обов’язків, мужність і відвагу, виявлені під час рятування життя людей.

По завершенні урочистого заходу із передачі техніки, присутніх запросять оглянути техніки. Також буде організована практична демонстрація можливостей снігоболотоходів «Богун».

Як інформував «ЩЛ», львівські рятувальники отримали автоцистерну «MAN».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів