Результати ЗНО з математики та фізики з’являться завтра, 17 липня

15:55 16 липня 2020 р.

Фото до новини

За результатами роботи комісії, визначено такі порогові бали: математика – 9, фізика – 12.

Визначено порогові бали “склав/не склав” для зовнішнього незалежного оцінювання з математики та фізики. Відповідне рішення ухвалила експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти сьогодні, 16 липня 2020 року. Про це Щоденний Львів інформує за матеріалами Урядового порталу.

За результатами роботи комісії, визначено такі порогові бали:
    математика – 9,
    фізика – 12.

Від загальної кількості учасників ЗНО поріг “склав/не склав” подолали: з математики – 87,3% осіб, з фізики – 92,3% осіб.

Результати ЗНО з математики та фізики за оцінками у 100-200 і 12 балів (із предметів, результати ЗНО з яких зараховуються як оцінки за ДПА) з’являться на сторінках учасників ЗНО завтра, 17 липня.

Наступні засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» відбудуться у такі дати:

    з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології – 23 липня;
    з географії та хімії – 28 липня.

Довідково

Поріг “склав/не склав” – це мінімальна кількість тестових балів, яку має набрати учасник/учасниця за тестування, щоб отримати оцінку за шкалою 100-200 балів і мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вишу.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року розпочалась 25 червня. У безпечних умовах вже відбулися тестування з математики, української мови і літератури, фізики, іноземних мов, історії України, біології та географії.

Останнє тестування основної сесії ЗНО – з хімії – відбудеться 17 липня. Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 24 липня і триватиме до 10 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів