Про школу англійської мови для дітей Green Country

10:51 24 січня 2022 р.

Фото до новини

Корисна інформація про школу англійської мови для дітей Green Country.

Що Вам потрібно знати про школу англійської мови для дітей

Сучасні учні потребують максимально гнучкого, сучасного та жвавого навчання. Саме такий комфортний та сучасний підхід для вивчення мови пропонує мережа шкіл Green Country.

Поєднавши різні методи навчання, школа англійської мови для дітей створила свою оригінальну методику, в якій поєднує базові знання з прогресивними підходами, а також балансує розвиток основних мовних навичок, таких як аудіювання, читання, говоріння та письмо.

Залежно від мети, Green Country пропонує кілька варіантів курсів: звуки та вимову, комплексний повний, комплексний стандарт, розмовний з носіями.

У школах англійської мови для дітей важливо враховувати вікову категорію курсів, адже від цього залежатиме рівень розуміння та актуальності того чи іншого курсу дитиною.

Green Country – це мережа шкіл англійської мови для дітей. Тільки у Києві їх є 9 та загалом 16 по Україні. А це означає, що ви можете вибрати ту, яка вам та вашій дитині найбільш зручна та близька. Крім цього, саме навчання максимально гнучке та прогресивне. Уроки проходять як офлайн, так і онлайн, а на заняттях використовуються різні інтерактивні ігри, мобільні додатки, цікаві авторські програми, які завжди стимулюватимуть учня до навчання та підтримуватимуть його увагу.

Також у процесі освоєння мови велике значення має викладач. Адже він не лише вчить, а й викликає інтерес, мотивує та сприяє легкому засвоєнню знань. Саме тому Green Country ставиться до цього відповідально та має якісний викладацький склад. Усі викладачі школи – це молоді та сучасні фахівці, які пройшли відбір на спеціальних курсах навчання та мотивовані працювати саме з дітьми. Вони уважні до своїх учнів, вміють легко та цікаво пояснити тему та наділяють кожного учня необхідною увагою.

Хоча заняття і групові, жодна дитина не відчує себе обділеною увагою вчителя. У середньому у групі навчається 6 дітей. Водночас навчання проходить швидше та цікавіше, діти можуть взаємодіяти та знаходити нових друзів.

Більше того, для комплексного та повноцінного вивчення, у школі англійської мови для дітей є додаткові цікаві послуги та можливості. Оскільки мова, це те, що нас супроводжує завжди і скрізь, варто також звернути увагу на інші способи її освоєння, окрім класичних курсів. Вони допомагають дітям бути гнучкішими, пробувати себе у різних форматах і не просто вчити мову, а активно її використовувати для досягнення своїх цілей. Так, Green Country пропонує цікаві канікулярні програми для всіх учнів або старших студентів – додаткову підготовку до ЗНО.

До того ж, Green Country є частиною найбільшої мережі шкіл англійської мови в Україні, яка щорічно навчає тисячі учнів, з їхніми відгуками та оцінками ви також можете ознайомитись на сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів