Першокурсники львівської військової академії опановують «курс молодого бійця»

12:15 12 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Юнаки й дівчата, які поповнили курсантські лави Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, опановують тактику, інженерну, вогневу й психологічну підготовки та тактичну медицину.

Про це повідомили в міністерстві оборони України, де також розповіли: «Це далеко не повний перелік військових дисциплін, які опановують першокурсники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Майже місяць є у близько чотирьох з половиною сотень вчорашніх школярів та ліцеїстів для того, щоб ознайомитись з азами військової служби, навчитись основним елементам армійської майстерності, а головне – звикнути до напруженого розпорядку дня, вимогливої військової дисципліни, зрозуміти свої роль та місце у колективі.

«Первинна військово-професійна підготовка першокурсників відбувається на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що входить до складу видового військового вишу. Триватиме так званий «курс молодого бійця» для цьогорічних першокурсників Національної академії сухопутних військ до середини серпня», – поінформували також у міністерстві оборони України.

«По поверненні до стін академії у Львові всі вони складуть Військову присягу на вірність українському народові, а вже з першого вересня приступлять до інтенсивного навчання», – повідомили також у міністерстві оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів