Онлайн-курси для вчителя, що ставить високі вимоги

21:42 10 лютого 2021 р.

Фото до новини

Як підвищити кваліфікацію вчителю онлайн за допомогою курсів. Які курси є дуже популярними і де треба їх проходити.

Підвищення кваліфікації - обов’язкова частина роботи сучасного вчителя. Але як це робити? Хтось надає перевагу вебінарам, тоді як іншим до вподоби формат конференцій. Утім є ще й ті, хто обирає цікавіший варіант – курси. 

Причини такого вибору очевидні. Якщо конференція дозволяє розібрати ряд питань, пов’язаних однією темою, то курс допоможе ґрунтовно розібратись у конкретній проблемі, поглянувши на неї з усіх можливих боків. Отож, це чудовий вибір для тих, кого не влаштовують маленькі шматочки інформації. 

Від «А» до «Я» – всі курси на одній платформі

Онлайн-курси для вчителів від «На Урок» будуть корисні для тих, хто прагне серйозно заглибитись у тему. Наприклад, стати професіоналом у реалізації проєктів, STEM і STEAM-навчання, або опанувати педагогіку довіри. Обравши курси, ви отримуєте найвичерпнішу інформацію: цікаві деталі, теорію, практичні приклади з особистого досвіду лекторів, а також пройдете кілька завдань, аби закріпити почуте на практиці. 

Курси охоплюють усі дисципліни, компетенції та напрями, тож будуть корисними усім вчителям – від молодих педагогів, які хочуть поглибити знання дитячої психології та конфліктології, до досвідчених, які прагнуть досягти нового рівня майстерності у викладанні свого предмету.

Онлайн-курси від «На Урок» допоможуть вам:

  • дізнатися більше про сучасні методики, технології та методи викладання;
  • перейняти досвід як українських, так і закордонних колег, адже лектори «На Урок» слідкують за світовими навчальними трендами;
  • підтягнути знання у складних областях або напрямках, які нещодавно з’явилися – дистанційне навчання, інклюзія, комп’ютерні програми, складні методики та мотиваційні інструменти;
  • будувати свої уроки так, аби вони відповідали інтересам учнів XXI століття;
  • підвищити впевненість у собі молодим педагогам, або отримати управлінські навички, тим хто вступив на керівну посаду.

Курси від проєкту «На Урок» – прозорість та надійність

Вибір курсу – крок відповідальний. Ви віддаєте навчанню чимало часу, тож якість матеріалу, професійність лектора, надійність і зручність платформи не мають вас розчарувати. Саме тому проєкт «На Урок» робить усе, аби педагоги мали найповнішу інформацію до початку проходження курсу: 

  • Ви можете переглянути весь курс і лише переконавшись у його якості, придбати свідоцтво, отримавши право на проходження фінального тесту.
  • Усі курси містять детальну навчальну програму, що допоможе зрозуміти, наскільки цікавими для вас будуть ті чи інші модулі.
  • Авторами курсів є викладачі-практики та спеціалісти з усієї України, яким небайдужа доля освіти, і які закохані у свою дисципліну.
  • Зручна система відстежування прогресу, що дозволяє бачити, які частини курсу ви вже опанували та чи готові до проходження фінального тесту.
  • Поєднання відеоматеріалів із текстовими, практичними завданнями та іншими допоміжними матеріалами.

На освітній платформі «На Урок» кожен учитель має змогу обрати курс, орієнтуючися на власні інтереси. Зручність та простота користування, докладність та всеосяжність матеріалів задовольнять навіть справжніх перфекціоністів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів