Німці викладатимуть у Львові в літній школі

14:00 5 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: Zaxid.net

Німецькі спеціалісти викладатимуть у Львові в літній школі для студентів-медиків.

Про це повідомили в понеділок, 5 серпня, в пресслужбі Львівської міськради, де також розповіли: «12-18 серпня у Львові організують літню школа для українських студентів-медиків «Integrative Approaches in Systems Physiology» за участі провідних спеціалістів з Німеччини. Участь у ній – безкоштовна.

«Організують школу за сприяння Німецької служби академічних обмінів та фінансової підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини. Літня школа «Integrative «Approaches in Systems Physiology» – це семиденний тренінг для студентів українських медичних університетів, який фокусується на різних аспектах нейро- і кардіофізіології. Її особливістю є інтеграція трьох новітніх концептів викладання у сфері медицини – самостійної підготовки студентів за допомогою онлайн-платформи «Teaching Medical Skills», туторіумів (лекцій від студентів для студентів, концепт «peer-teaching») та доповідей німецьких фахівців про найновіші наукові дослідження й терапевтичні підходи», – поінформували також у міськраді.

«Упродовж літньої школи також відбудуться воркшопи для учасників про прийняття складних рішень у медицині, презентації про функціонування систем охорони здоров"я в Німеччині та Україні і розбір клінічних випадків. Школу проводитимуть англійською мовою», – розповіли також у міськраді.

«Програма літньої школи готується у співпраці між Німецько-українським академічним товариством, проектом «Teaching Medical Skills», який об'єднює студентів-медиків українських та німецьких університетів, а також провідними науковцями і клініцистами з університетів Тюбінгена, Мюнхена, Любека та Заарланду. Для участі у школі було відібрано 50 учасників – студентів третіх-шостих курсів медичних університетів та лікарів-інтернів», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів