Навчальним закладам Львова рекомендовано провести канікули з 8 грудня за рахунок осінніх і весняних

18:50 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: school6918a.blogspot.com

Як повідомили в четвер у прес-службі міськради, управління освіти ЛМР рекомендує провести відпрацювання впродовж навчального року.

Як повідомили сьогодні, 28 серпня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, цього року навчальним закладам міста рекомендовано провести канікули для учнів з 8 грудня 2014 року по 25 січня 2015 року за рахунок перенесення осінніх та весняних канікул. Також управління рекомендує закладам освіти провести відпрацювання впродовж навчального року. У повідомленні крнкретизують:

«Навчальним закладам для учнів 5-11-х класів рекомендовано повести відпрацювання за рахунок чотирьох субот впродовж вересня-жовтня та за рахунок вихідних днів. Зокрема:

для учнів 1-11-х класів – 9 березня, 1 травня, 4 травня та 11 травня.

для учнів 1-4-х класів – чотири робочі суботи відпрацювати шляхом ущільнення під час проведення навчальних екскурсій.

сім робочих днів відпрацювати учням 1-11-х класів шляхом ущільнення навчального матеріалу впродовж навчального року. 

Як зазначили в управлінні освіти ЛМР, відповідно до статті 16 Закону України «Про загальну середню освіту», керівники навчальних закладів міста можуть вносити зміни у структуру навчального року за погодженням з управлінням освіти. Цього року навчальним закладам міста рекомендовано провести канікули для учнів з 8 грудня 2014 року по 25 січня 2015 року за рахунок перенесення осінніх та весняних канікул».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів