На Львівській дитячій магістралі розпочався новий навчальний семестр

13:30 12 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

На дитячих магістралях регіональної філії «Львівська залізниця» у Львові, Луцьку, Рівному та Ужгороді розпочався новий навчальний семестр.

Цьогоріч до занять у гуртках «Юний залізничник» зголосилося 1700 хлопців та дівчат. Зокрема, близько тисячі дітлахів уперше пізнаватимуть тонкощі та специфіку роботи колійника, провідника, машиніста та інших залізничних професій.

На Львівській дитячій магістралі навчальний рік розпочали 557 юних залізничників, із них 382 дитини стали «першокурсниками». На малих залізницях займаються із дітьми досвідчені майстри, а набуті знання юні залізничники закріплюють у реальних виробничих умовах під час сезону перевезень, що традиційно стартує у першій декаді травня і завершується восени.

Загалом у цьому році послугами дитячих залізниць Львівської магістралі скористалося понад 72,5 тис. пасажирів. Крім того, під час літньої практики юні залізничники виконали понад 120 замовлень на перевезення організованих дитячих груп.

Малі магістралі регіональної філії «Львівська залізниця», що розташовані у мальовничих куточках Львова, Ужгорода, Луцька та Рівного, є унікальними позашкільними гуртками та улюбленим місцем сімейного дозвілля із 70-літньою історією. Щороку вони збагачують знаннями та навичками дітей, чимало з яких у майбутньому продовжують навчання та обирають залізничний професійний шлях, а численним відвідувачам дарують незабутні враження і емоції.

Про це повідомили на сайті «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів