На Львівщині запрацював навчально-практичний центр

17:45 26 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Стрийському вищому художньому професійному училищі запрацював навчально-практичний центр, який готуватиме верстатників деревообробних верстатів.

Про це повідомили в четвер, 26 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що для відкриття центру спрямували один мільйон 702 тисячі гривень коштів державного бюджету. Ще 400 тисячі гривень – кошти обласного бюджету та приватних партнерів.

Це вже третій навчально-практичний центр на створення якого було виділено кошти з державного бюджету. Цього року за державні кошти було відкрито навчально-практичний центр із професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» на базі Львівського вищого професійного політехнічного училища і Навчально-практичний центр технічного обслуговування та ремонту автомобілів на базі ДПТНЗ «Червоноградський професійний гірничо-будівельний ліцей».

Як інформував «Щоденний Львів», навчально-практичний центр технічного обслуговування та ремонту автомобілів з професії «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» відкрили у Червоноградському професійному гірничо-будівельному ліцеї 17 грудня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів