На Львівщині юнаків навчають азам військової справи зенітники

10:50 6 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zsu-info.com

На базі Теребовлянського зенітного ракетного полку відбулися навчальні збори з військово-патріотичного виховання з молоддю випускних класів міста Новий Розділ.

Про це повідомила військово-інформаційному порталу «ЗСУ інфо» начальник прес-центру Повітряного командування «Захід» майор Ірина Баранова, яка також розповіла подробиці:

«Офіцери в якості інструкторів провели з юнаками заняття зі стрільби та військово-медичної підготовки. Спільно з військовими хлопці потренуватись у збиранні-розбиранні автомату, а у мінізмаганнях перевірили свою вправність та влучність. Після насичених занять, гості мали змогу перейнятись духом військового повсякдення й побуту. Екскурсія розташуванням закінчилася демонстрацією документального фільму з кадрами з історії частини та її сьогодення та спільним обідом у солдатській їдальні.

Заступник командира полку по роботі з особовим складом підполковник Ігор Шпаргалюк розповів: «Роль військово-патріотичного виховання молоді в сучасних умовах, коли необхідно відроджувати могутню українську націю на фоні існуючої збройної агресії, не можна недооцінювати.  Діти-випускники шкіл, з якими проводились збори, це майбутнє України, і яким йому бути, наразі залежить від нас. Сподіваюсь, що за час перебування у частині учні навчились не тільки надавати першу медичну допомогу та стріляти, але й пройнялись духом патріотизму та вірності громадянському обов’язку щодо захисту суверенітету та недоторканості нашої славної землі».

Про це повідомили сьогодні, 6 червня, на військово-інформаційному порталі «ЗСУ інфо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів