На Львівщині тренуються давати відсіч ворогу артилеристи

12:02 13 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У 184-му навчальному центрі Львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалися практичні заняття зі стрільби з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Упродовж декількох тижнів мобілізовані шостої черги, які отримують фах артилеристів у відділенні підготовки фахівців ракетних військ та артилерії, вже пройшли теоретичну підготовку, вивчили бойові машини та відпрацювали на них елементи ведення вогню. Старший викладач циклової комісії ракетних військ і реактивних систем залпового вогню, підполковник Олексій Якушевський, зазначив:  Триватимуть практичні навчання з бойовою стрільбою два дні. Сьогодні відбувається тактичне навчання з бойової стрільби, під час якого завданням у курсантів є вихід і підготовка вогневої позиції артилерійської групи, підготовка бойової машини в районі зосередження та бойова стрільба, а також нічна бойова стрільба з підсвіткою з мінометів».

Ціль, у яку мають влучити мобілізовані артилеристи, знаходиться на відстані майже 8 кілометрів. Спершу мобілізовані орієнтують машину на місцевості по бусолі, а згодом роблять більш точні наведення на ціль вже на самій установці «Град».

У другий день практичних навчань мобілізовані артилеристи продовжуватимуть бойові стрільби та здійснюватимуть відхід із вогневої позиції. Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, в прес-службі міністерства оборони України.

Як інформував «Щоденний Львів», артилеристи тренуються на Львівщині знищувати «Градами» ворогів України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів