Мультифункціональний спортзал львівської школи №7 облаштують до кінця 2020 року

16:15 12 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Облаштування спортивного залу у львівській загальноосвітній школі №7, збудованій для дітей мікрорайону «Знесіння» на вулиці Хмельницького, триває з 2017 року».

Про це повідомили в понеділок, 12 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Станом на зараз тут виконують мурування стін будівлі майбутнього комплексу. Завершити роботи з будівництва планують до кінця 2020 року».

«У цьому році відновили будівництво мультифункціонального спортивного залу. Тут буде один спортивний зал і два менших – хореографічний і тренажерний. Окрім того, там будуть санвузли, душові та тренерські. Цей комплекс – величезний проект, у який входить благоустрій по місцю території школи №7 і будівництво спортивних майданчиків вже ззовні по самій території», – зазначила заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна.

«Наразі вже зробили основу, є мурування стін спортивного залу. Це становить близько 25% виконаних робіт. Це не єдина школа, де проводять будівництво спортивного залу. Такі ж роботи проводяться у школі №47 у Винниках і буде розпочинатись добудова спортивного залу у класичній гімназії на вулиці Пороховій», – розповіла також  Галина Слічна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів