Міжнародна виставка «Вища освіта» пройде у Львові всьоме

11:00 23 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: educenter.com.ua

23 та 24 листопада у Львові відбудеться вже сьома міжнародна виставка «Вища освіта».

Міжнародну виставку «Вища освіта» організував у Львові Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-промислової палати, управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Львiвський мiський центр зайнятостi. Вона призначена для учнів-старшокласників, батьків, абітурієнтів, студентів та всіх, хто хочуть вчитися й розвиватися.

Цьогоріч участь у виставці візьмуть близько 30-ти вишів різнопрофільних спеціальностей з України та з-за кордону. Зокрема, українські навчальні заклади – Національний фармацевтичний університет, Львівський державний університет внутрішніх справ, Харківський національний університет повітряних сил імені Івана Кожедуба, Українсько-американський університет Конкордія та інші.

Серед закордонних учасників виставки – університет Марії Кюрі-Склодовської, Лодзький університет, Західночеський університет, Проект «Тераз Вроцлав» (об'єднує сім державних та приватних вишів Вроцлава), громадська організація «Словацько-українське культурно-освітнє товариство» та інші. Виставка працюватиме з 11.00 до 17.00 у п'ятницю й з 11.00 до 16.00 у суботу у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17.

Про це повідомили в п’ятницю, 23 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів