Міністерка освіти зустрілася у Львові з керівниками навчальних закладів

13:15 6 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Міністерка освіти та науки України Ганна Новосад відвідала в четвер, 6 січня, Львівщину з робочим візитом.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що міністерка зустрілася з керівниками закладів загальної середньої освіти Львова, Стрия й Дрогобича.

У межах зустрічі обговорювали переваги та недоліки фінансової автономії, що заважає фінансовій прозорості закладів, плюси та мінуси фінансової автономії в контексті розвитку матеріальної бази.

Ганна Новосад відзначила: «Усі ми ввійшли в дуже амбітну реформу «Нова українська школа». Зміни, до яких залучено 15 тисяч шкіл, 400 тисяч вчителів і чотири мільйони школярів, не можуть бути простими. Я переконана, що зробити реформу без живого зворотного зв’язку неможливо. Тому ми говоримо з вчителями, директорами та освітянами загалом. Комунікація з ними безцінна».

Ганна Новосад проведе також зустріч із представниками закладів освіти педагогічного профілю на тему: «Професійний розвиток вчителя». Окрім того, вона оглянула новий освітній простір ліцею імена Івана Пулюя та ознайомилась з особливостями організації харчування учнів у закладі.

Як інформував «ЩЛ», Зеленський представить у Львові голову ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів