Міністр оборони інспектував у Львові унікальний комплекс

16:30 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони Степан Полторак наголосив у п’ятницю, 3 травня, на Львівському заводі «ЛОРТА» : «Комплекс автоматизованого управління «Оболонь-А» на 30-40 % підвищить можливості артилерійських підрозділів ЗСУ».

Про це повідомили в п’ятницю, 3 травня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли, що очільник військового відомства: «Сьогодні ми приступаємо до державного випробування унікального комплексу управління вогнем артилерії «Оболонь-А».

«Це дуже потрібний комплекс для ЗС України, який на 30-40 відсотків підвищить можливості наших артилерійських підрозділів. Він буде більш мобільним та ефективним, підвищить можливості вогневого ураження противника, а також живучість екіпажів», – зазначив також Степан Полторак.

«Комплекс автоматизованого управління «Оболонь-А» є сучасною та унікальною технікою, яка не має жодної запчастини країни-агресора. Там лише ті запчастини та складові, які вироблені в Україні, на вашому підприємстві, а також ті, які нам поставили наші партнери. Після успішного завершення цих випробувань комплекс буде прийнятий на озброєння та буде розпочато його серійне виробництво», – заявив також міністр оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів