Міні-танк-розвідник зі Львова передали бійцям 24-ї окремої Залізної механізованої бригади (відео)

23:38 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Установка, розроблена й виготовлена конструкторами з «Львівської політехніки» та Львівського Національного університету імені Івана Франка може працювати без підзарядки до чотирьох годин.


Відео: «Сегодня»

«Учора на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької представили громадськості міні-танк-розвідник», – повідомляється на сайті Львівського оперного театру.

Установку, яку розробили і виготовили конструктори з Львівської політехніки та Львівського Національного університету імені Івана Франка, передали бійцям 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України.

Машина була створена протягом місяця за замовленням добровольчих батальйонів. За словами творців, без підзарядки робот може працювати до чотирьох годин. Крім того, він може бути використаний для транспортування поранених.

Кошти, а це 49 тисяч гривень, на міні-танк-розвідник зібрав колектив театру з показу спектаклю «Запорожець за Дунаєм», який був присвячений сучасному українському козацтву. На спектакль були запрошені бійці, які лікуються в госпіталях Львова.

Про це повідомляється сьогодні, 12 листопада на сайті київської газети «Сегодня».

Як інформував «ЩЛ», львів'яни подарували війську танк-розвідник, Благодійний фонд «Нова країна» продовжує збір коштів, аби передати фронтовикам наступного самохідного радіокерованого нишпірку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів