Методи опалення приватного будинку в умовах відсутності електроенергії

15:37 17 січня 2023 р.

Фото до новини

.

Росія – це підступний ворог, який не здатен перемогти нас на полі бою, тому вдається до терору незахищених верств населення, серед яких діти та літні люди. Саме вони найбільше страждають від сутності електроенергії та тепла, що спричинені дефіцитом потужності у системі електроживлення. Значна кількість українців бажають подбати про свою безпеку та звертаються на сайт teplovam.ua намагаючись організувати автономну систему живлення.

Найкращі способи опалення за відсутності електроенергії

Найбільша проблема, яка зараз виникає – це холод. В умовах blackout, значна кількість великих котелень не можуть працювати, через відсутність джерел живлення, що мають високу потужність. Міська влада може забезпечити циркуляцію води у системі, щоб запобігти обмерзанню опалювальних ліній.

Оптимальним варіантом забезпечення теплом, є використання буржуйок та твердопаливних котлів, які працюють за принципом самотоку, без використання насосів. Проте такі методи опалення дозволені лише у приватних будинках старого типу, у яких є пічне опалення або можливість встановлення такого обладнання.

Варіанти автономного опалення будинку в умовах блекауту

Українці до війни намагалися покращити та спростити власне життя, зробити його більш екологічним, тому використовували для організації опалення електроенергією. Але зараз більшість людей опинилися в умовах повної відсутності електроенергії.

Варіанти автономного опалення будинку:

  • Використання твердопаливних котлів, які працюють з використанням пелет. Але надпотужні системи мають складну електроніку, а також систему датчиків, які регулюють тиск та роботу насосу, що примусово здійснює циркуляцію підігрітої води. Оптимальним варіантом для забезпечення будинку електроенергією, є використання зеленої енергії. Зокрема мова йде про сонячні батареї, які розташовують на даху.
  • Джерела безперервного живлення, які представляють собою великі акумуляторні батареї. Вони накопичують електроенергію від мережі, а потім віддають її, коли світло зникає.
  • Чудово себе зарекомендували інверторні генератори, які не лише здатні виробляти енергію, але й перетворювати її у чистий синусоподібний сигнал, який чудово підходить для забезпечення роботи чутливого обладнання та електроніки.

Компанія TeploVam займається автономним живленням та опаленням, дослухається до вимог та порад клієнта. Основне завдання команди ТеплоВам – створити автономну систему живлення, яка буде працювати, незалежно від наявності чи відсутності електроенергії. Це стосується зеленої енергетики, а також систем, які працюють з використанням вітряків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів