Львів’янка увійшла в десятку кращих українських вчителів

09:55 3 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Вчителька початкових класів львівської загальноосвітньої школи №24 імені Марії Конопницької Олена Гальвіцька стала однією з 10 претендентів на отримання національної премії «Global Teacher Prize Ukraine».

Про це повідомили у вівторок, 3 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Global Teacher Prize Ukraine» – щорічна національна премія, місія якої – підкреслити важливість педагогів в Україні. Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку у Дубай на «Global Education & Skills Forum» у березні 2020 року, один рік навчання від Освіторії та цінні призи».

«Олена Гальвіцька – активна впроваджувачка освітніх реформ згідно з принципами «Нової української школи». У складі робочої групи брала активну участь у розробці Державного стандарту початкової освіти «Нова українська школа», була однією з вчителів-консультантів для слухачів курсів підвищення кваліфікації при ЛОІППО, учасницею загальноукраїнських та міських методичних конференцій, тренінгів і семінарів», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів