Львів’ян пенсійного віку запрошують змінити своє життя завдяки освітній програмі «Соціальний простір»

18:36 27 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bookforum.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зголоситися до участі в освітній програмі «Соціальний простір» можна до 25 квітня включно.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 березня, «Щоденному Львову»:

«Активних людей пенсійного віку запрошують на Освітню програму «Соціальний простір». Якщо ви вважаєте, що справжнє життя лише розпочинається, бажаєте зробити крок до змін у власному житті та житті суспільства, маєте гарні ідеї, хочете гарно і з користю провести час, то ця програма створена саме для вас.

Освітня програма «Соціальний простір» дає можливість:

оволодіти новими знаннями за допомогою різноманітних навчальних дисциплін (юридична консультація, конфліктологія, лідерство, «Новий погляд на себе», психологія та інші);

ознайомитися з діяльністю громадських організацій Львова та долучитися до їх роботи;

підвищити якість свого життя та розкрити потенціал;

реалізувати власні ідеї та досягти поставлених цілей;

отримати консультації та підтримку професіоналів;

знайти однодумців та обмінятися досвідом;

познайомитись з цікавими людьми.

Освітня програма «Соціальний простір» – це соціально-навчальна програма, створена з метою залучення активних львів’ян, представників ГО, керівників центрів дозвілля, що працюють в напрямку роботи з людьми літнього віку. До організації програми залучені найкращі викладачі та андрогоги-практики Львова. Учасникам програми, які успішно завершили курс навчання, видається Диплом.

Організатори: Громадська організація «Золоті Роки», Регіональний тренінговий центр ЛОУНБ, ЛОУНБ, ЦБС для дорослих, Львівська міська рада. До участі в програмі запрошують активних львів’ян, осіб літнього віку, які мають бажання змінити своє життя.

Учасники програми сплачують доброчинну пожертву в розмірі 15 грн./заняття, яка використовуються для організації навчальної програми. Тривалість навчального курсу: 27 квітня-30 червня 2015 року (24 заняття + бонус).

Реєстрація на навчання: з 10.00 до 13.00 за тел. 097-20-999-80. Зголоситися можна до 25 квітня 2015 р. (включно).

Контактна особа: Людмила Гришко, керівник ГО «Золоті Роки», тел. (097)-20-999-80, ludagryshko@ukr.net». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів