Львівський університет безпеки життєдіяльності випустив 124 фахівців

14:00 15 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 15 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск молодих фахівців.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 червня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Цього року випускниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності стали 124 особи. В урочистостях з нагоди випуску взяв участь голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, студенти та працівники ЛДУ БЖД, представники територіальних управлінь ДСНС, Академії сухопутних військ, Львівського державного університету внутрішніх справ, військових частин ЗСУ та Національної гвардії України».

«Урочистості традиційно розпочались із винесення прапора та покладання квітів до пам’ятника студентам університету загиблим під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Із вітальним словом до випускників звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка».

«Львівський університет безпеки життєдіяльності вже підготував понад 35 тисяч фахівців. Серед його випускників – відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Львівський державний університет безпеки життєдіяльності – провідний заклад вищої освіти України в галузі безпеки людини, визнаний лідером національної освіти і консолідованого Всеукраїнського рейтингу вищих навчальних закладів України». Університет входить до Асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють у галузі безпеки людини («EFSCA»). Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, як навчальна та наукова установа, працює над пом’якшенням техногенного навантаження на довкілля та попередження надзвичайних ситуацій, здійснює підготовку фахівців у галузі безпеки людини. Саме тому випереджувальний характер освіти покладено в основу діяльності навчального закладу», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів