Львівський ІТ-кластер розпочинає масштабне дослідження

10:35 15 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Для того, щоб зібрати найточніші дані про кількість ІТ-компаній та працівників у Львові та з’ясувати, необхідні щонайменше 800 опитувальників.

У міськраді повідомили сьогодні, 15 серпня: «Львівський ІТ-кластер» разом з соціологічною агенцією «Фама» розпочинає другий етап масштабного дослідження «IT Research», яке має на меті показати, який економічний вплив ІТ галузь має на інші сфери міста. Усіх, хто працює в ІТ-індустрії Львова, просять долучатись до заповнення опитувальної форми».

«Для того, щоб зібрати найточніші дані про кількість ІТ-компаній та працівників у Львові та з’ясувати, як ІТ-індустрія впливає на інші сфери міста, необхідно щонайменше 800 опитувальників. ІТ-кластер просить заповнити форму-опитувальник усіх, хто працює в ІТ індустрії у Львові, не залежно від посади. Щоб долучитись, потрібно заповнити форму https://goo.gl/mmF2qo», – поінформували також у міськраді

«Цьогорічне дослідження «IT Research» має на меті з’ясувати взаємозв’язок та економічний вплив ІТ-сфери на інші галузі, зокрема які доходи отримують інші сфери від діяльності ІТ-компаній у Львові, наприклад, галузь нерухомості та медичного страхування тощо. У дослідженні також звернуть увагу і на витрати ІТ-компаній та окремо ІТ-спеціалістів – інвестиції, покупки, нерухомість, відпочинок, транспорт та інші, аби зрозуміти, на що працівники ІТ-сфери витрачають найбільше коштів. Окрім того, дослідження «ІТ Research» дасть можливість оновити інформацію про кількість ІТ-компаній у місті та кількість працівників ІТ-галузі, адже відомо, що їхня кількість постійно зростає», – повідомили також у міськраді

«Згідно з попереднім дослідженням «IT Research» за 2015 рік, у Львові працювало 15 000 ІТ-працівників та діяло 192 ІТ-компанії. За неофіційними даними, сьогодні у Львові налічують 20 000 осіб, які працюють у ІТ-сфері та більш, ніж 250 ІТ-компаній. Результати дослідження «IT Research 2017 Lviv IT Cluster» презентує в листопаді», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів