Львівська залізниця відремонтувала торік 15 переїздів

22:35 14 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Щороку вона витрачає на їх утримання по 7-8 млн грн.

Працівники Львівської залізниці капітально відремонтували в 2013 році 15 залізничних переїздів, а два – обладнали автоматичною світлофорною звуковою сигналізацією. Про це, як передає УНІАН, повідомили у прес-службі залізниці.

Згідно з повідомленням, Львівська магістраль щорічно витрачає близько 7-8 млн грн на утримання та переобладнання переїздів. Окрім того, минулого року працівники служби електропостачання Львівської залізниці замінили 358 опор контактної мережі на дільницях Львів-Сянки-Ужгород і Львів-Лавочне-Чоп.

Також повідомляється, що енергетики замінили 55 км контактного проводу та 7,5 км несучого тросу контактної підвіски на деяких залізничних ділянках, а також замінили 7 тис. ізоляторів, з них 3,5 тисячі фарфорових ізоляторів були замінені на полімерні. Окрім того, за вказаний період залізничники модернізували контактну мережу на дільниці Львів-Тернопіль-Підволочиськ і замінили понад 60 км проводів та 361 опору контактної мережі на повітряних лініях автоблокування.

Як повідомляв УНІАН, кількість випадків дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах Львівської залізниці в 2013 році скоротилося порівняно з 2012 роком на 21,9% – до 25 випадків з 32. Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») в 2013 році капітально відремонтувала 85 залізничних переїздів.

«Укрзалізниця» щорічно виділяє понад 40 млн. грн на обладнання залізничних переїздів додатковими засобами безпеки руху і ще близько 300 млн грн на їх утримання.

Довідка УНІАН:

В Україні – 5422 залізничних переїздів. Із них 2699 обладнані автоматичною звуковою та світлофорною сигналізацією, 1497 – з черговими та обладнані шлагбаумами, 1226 – без чергового та не обладнані автоматикою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів