Львівська школа №98 отримала сучасну IT-лабораторію

16:48 6 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У середній загальноосвітній школі №98 на вулиці Трильовського, 12 у Сихівському районі Львова реалізували проект громадського бюджету 2017-2018 років.

Про це повідомили в четвер, 6 вересня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Коштом громадського бюджету тут облаштовано нову сучасну ITлабораторію. За цей проект проголосували 953 львів’яни. Вартість його – 499 958 гривень».

«Те, що вдалося здійснити у рамках громадського бюджету, показала директор СЗШ № 98 Людмила Земба. Тут закупили дві мультитач-панелі, чотири різних видів принтери, чотири телевізори, чотири проектори, чотири ноутбуки. У IT-лабораторії закупили нові меблі – це столики-трапеції, стільці, усі вони компактні і зручні. У рамках громадського бюджету у кабінеті, де розмістилася IT-лабораторія, поміняли вікна на енергозберігаючі», – поінформували також  на порталі депутатів.

Людмила Земба зазначила: «У школі не вистачало техніки, щоби вчити учнів по-сучасному. Вчителі інформатики спільно з учнями створили цей проект. А потім за нього активно агітували, всі, зокрема – і діти. У нас третьокласники приходили додому і розповідали батькам, куди зайти, на що натиснути і як проголосувати, щоб підтримати проект».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів