ЛМР продовжила програму навчання плаванню

18:28 25 січня 2018 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «З метою популяризації оволодіння навиками плавання та вмілого поводження на воді на сесії міської ради затвердили Програму навчання плаванню у Львові на 2018-2020 роки».

Про це повідомили сьогодні, 25 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також пояснили: ««Популяризація оволодіння навиками плавання та вмілого поводження на воді, особливо серед дітей, є одним з важливих завдань, які ставить перед собою управління молоді та спорту Львівської міської ради. Заняття плаванням позитивно впливають на стан фізичного здоров’я дітей та є доцільними з міркувань безпеки».

У міськраді також запевнили: «З метою розширення можливостей здобуття вмінь та навиків з плавання, популяризації здорового способу життя, занять спортом та фізичною культурою у Львові вкотре запроваджується програма навчання плаванню дітей віком дев’яти до 15 років (включно) на 2018-2020 роки. Програма орієнтована на дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів (які мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань), талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, у тому числі гуртківців установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів Львова, учасників дитячих творчих колективів та спортивних команд, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції».

«Програма передбачає забезпечення проведення розширених занять з плавання у басейнах міста для дітей Львова, формування та затвердження списку дітей, що будуть залучені до програми плавання, передачу сформованих списків дітей Львівському комунальному підприємству «Спортресурс» для організації навчально-тренувальних занять з плавання. Реалізація програми на всіх етапах супроводжуватиметься висвітленням у засобах масової інформації», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів