Львівська десантно-штурмова бригада отримає поповнення

12:32 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Лави Десантно-штурмових військ поповнилися молодими офіцерами

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «В Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся випуск офіцерів для Збройних Сил України. Військове звання «лейтенант» отримали близько семи сотень випускників видового навчального закладу».

«До лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України цього річ з академії прибуде біля п’ятдесяти молодих офіцерів. Серед молодих офіцерів є й ті, хто проходили службу у військових частинах Десантно-штурмових військ та маєютьдосвід під час виконання бойових завдань на Сході України», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Ще будучи солдатами та сержантами, майбутні офіцери героїчно виконували завдання з визволення Слов’янська, билися на Савур-Могилі, обороняли Луганський та Донецький аеропорти, брали участь у легендарному рейді 95 окремої десантно-штурмової бригади. Зокрема, до славетної 80-ї окремої десантно-штурмової бригади проходити службу на офіцерських посадах направлені лейтенанти Олександр Марущак та Андрій Гладій», – повідомили також у міністерстві оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів