Львівщина отримає на закупівлю шкільних автобусів 325 мільйонів гривень

13:15 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Місцеві органи самоврядування на Львівщині отримають із державного бюджету 500 мільйонів гривень, з яких 325 мільйонів буде використано для купівлі шкільних автобусів, а ще 175 мільйонів – на придбання спеціальних автомобілів для інклюзивно-ресурсних центрів.

Про це повідомили в четвер, 4 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів України вчора, 3 квітня».

«Закупівля автобусів відбуватиметься на засадах співфінансування з органами місцевого самоврядування. Документ передбачає, що міста обласного значення мусять доплатити під час закупівлі автобусів щонайменше 30% від загальної вартості», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Для районів та ОТГ це співвідношення становить 90% на 10%, тобто місцева влада має доплатити щонайменше 10% власних коштів. Найбільш пільгові умови для сіл (селищ), які мають статус гірських населених пунктів, а також на лінії зіткнення – для них співвідношення становить 95% на 5%», – повідомили в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів