Корисні програми сучасних пральних машин

11:14 16 грудня 2021 р.

Фото до новини

Навіть ті, хто володіє надсучасними моделями машинок, не знають про деякі специфічні функції, якими обладнана побутова техніка нового покоління.

Сьогодні пралка міцно зайняла свою позицію в рейтингу необхідної домашньої техніки. Вона є в кожній квартирі, а господині просто не уявляють без неї свого життя. Але навіть ті, хто володіє надсучасними моделями машинок, не знають про деякі специфічні функції, якими обладнана побутова техніка нового покоління.

Скільки кнопок/функцій/режимів прання знаєте ви? Пропонуємо дізнатися більше.

На що здатна ваша пралка

Лише прати одяг вже недостатньо для новітніх пралок. Пральні машини оснащені програмами сушіння білизни та її дезінфекції за допомогою пари. Можуть зробити так, щоб речі легше було прасувати, або щоб вони взагалі не потребували праски. А ще:

  1. Система запобігання протіканню Аква-стоп — це надійний захист від потопу, який може статися, через несправність техніки.
  2. Автодозування мийних засобів — іноді важко вірно розрахувати точну кількість порошку, тому деякі машини обладнані великими контейнерами для побутової хімії, звідки пралка автоматично “забирає” точну кількість гелю чи порошку.
  3. Функція прання парою — забезпечує якісну дезінфекцію речей, колись вона була доступна лише в побутових хімчистках, а тепер її можна знайти у звичайних кухнях чи ванних кімнатах.
  4. Контроль дисбалансу і, як наслідок, зниження шуму під час прання.
  5. Економна витрата води — сучасна пралка витрачає лише 60 літрів за одне прання. Вручну ви витратили б у декілька разів більше. Це не тільки економія, але й турбота про навколишнє середовище.
  6. Сушка речей, про яку ми згадували вище збереже час і дозволить майже одразу одягти улюблену сорочку.
  7. Ефективне прання в холодній воді зменшить витрати на електроенергію.
  8. Режим відкладеного старту дозволить краще планувати свій час.

Техніка з таким величезним набором функцій звільнить багато часу господині, який вона зможе присвятити собі і родині.

Піклуйтеся про свою помічницю

Машинка економить ваш час і зусилля, але якщо ви хочете, щоб вона справно працювала довгі роки, приділіть їй трошки уваги. Стежте, щоб не було перезавантаження речами, пом’якшуйте жорстку воду, не допускайте потрапляння сторонніх предметів у барабан (монеток, ключів, ручок) і прання буде легким та непомітним.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів