«Інноваційна весна» триватиме у Львові 24-26 травня

14:32 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

24-26 травня будуть наповнені в «Tech Startup School» на вулиці Колесси, 2 нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів.

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Учасники «Інноваційної весни» зможуть відвідати Науково-технологічну виставку з близько 50 винаходами – від робототехніки до штучного інтелекту.

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко розповів: ««Вже цього тижня у Львові стартує «Інноваційна весна». Ми хочемо змотивувати молодь до того, щоб вони займалися винаходами, щоб вони були інноваційними, щоб відкривали свої стартапи, щоб знаходили команди, розуміли, де знайти гроші. І для цього ми разом з великою командою організаторів створюємо декілька інструментів, тобто перший інструмент, це два дні будуть пітчинги різних ідей, і переможець отримає кошти для того, щоб реалізувати свою ідею. Також буде велика наукова стартап-виставка, де буде представлено багато різних винаходів. Два дні будуть мотиваційні виступи юних зірок, які будучи в 10-11 класі досягли висот, а в другий день у нас будуть супер зірки, які мають успішні проекти та стартапи. Тому всіх запрошуємо, буде цікаво!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів