Дитячі клуби Львова запрошують безплатно займатися в 55-ти гуртках

10:47 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv-city.org

Зокрема, як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, – малюванням, рукоділлям, декоративно-прикладним, театральним і цирковим мистецтвом, бісероплетінням, краєзнавством, іноземними мовами, танцями, настільним тенісом, атлетикою, футболом, загальною фізичною підготовкою.

Як повідомили сьогодні, 17 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в стартував навчальний рік у Дитячих клубах нашого міста, які запрошують маленьких львів’ян від 6 років до 55 гуртків. Серед них  ̶  малювання, рукоділля, декоративно-прикладне мистецтво, бісероплетіння, краєзнавство, іноземні мови, танці, студії театрального й циркового мистецтва, настільний теніс, атлетика, футбол, загальна фізична підготовка. В повідомленні також конкретизують:

«Заняття в Дитячих клубах – це не лише гурткова діяльність, а й спільні заходи: майстер-класи різних напрямків, міні-проекти, свята, ігри, любительські змагання, конкурси, а також – екскурсії містом, відвідини спортивних матчів, дитячих розважальних закладів.

«Як завжди, на два тижні пізніше, ніж у школах, розпочинається новий «сезон» в Дитячих клубах Львова. Основна відмінність від гуртків інших закладів  ̶  в різносторонній діяльності клубів, коли дітворі пропонуються, крім профільних занять, різні майстер-класи, тематичні зустрічі, ігри, спільні екскурсії», ̶   розповідає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї і спорту ЛМР.

Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні. Записатися можна безпосередньо у педагога в клубі.  

Перелік гуртків Дитячих клубів Львова можна переглянути тут: https://www.facebook.com/umsslmr/posts/826161404101110

Більше інформації про гуртки Дитячих клубів Львова можна отримати за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району: 261-68-48.

Дитячі клуби Залізничного району: 295-82-46.

Дитячі клуби Личаківського  району: 254-62-63.

Дитячі клуби Сихівського району: 254-64-58.

Дитячі клуби Франківського району: 237-23-82.

Дитячі клуби Шевченківського району: 252-18-28». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів