Документи для участі в програмі «Успішний педагог» прийматимуть у Львові до 5 жовтня

17:45 24 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Депутати Львівської міськради розглянули й погодили на засіданні комісії гуманітарної політики ЛМР проект порядку визначення переможців програми «Успішний педагог».

Про це повідомили у вівторок, 24 липня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Проект порядку, розробленого на виконання ухвали ЛМР ВІД 21 червня 2018 року «Про затвердження програми «Успішний педагог» на 2018 рік», представила комісії начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик. Згідно з пропонованим проектом, претендентів на отримання грошових винагород у рамках реалізації програми висуває педагогічна рада закладу освіти, батьківська або учнівська громада, а також кожен педагог має право самостійно висунути свою кандидатуру на статут претендента на отримання грошової винагороди».

«Претенденти презентують свою роботу на загальних зборах (конференції) колективу. А також розміщують повний відеозвіт виступу на конференції на сайтах закладів освіти та на сервісі збереження та передачі файлів. Загальні збори колективу закладу освіти відбуватимуться з 10 вересня до 25 вересня 2018 року, а подання документів для участі у програмі – до 5 жовтня. Матеріали претендентів, поданих в управління освіти, розглядатиме комісія і визначатиме переможців до 21 листопада», – поінформували також на порталі депутатів ЛМР.

«У проекті порядку визначення переможців зазначено, на яких видах діяльності слід акцентувати увагу під час підготовки відеозвіту. Це, зокрема, виховання лідера та навчання учнів роботи у команді, використання сучасних методик, організація роботи з дітьми у позаурочний час тощо», – розповіли також на порталі депутатів ЛМР.

Голова комісії гуманітарної політики ЛМР Тетяна Іванів зазначила: «Програма «Успішний педагог» уже не перший рік реалізовується у нашому місті. Цікаві нововведення для її реалізації у цьому році представили на засіданні комісії. Претендентів на отримання грошових винагород визначатимуть на загальних зборах (конференції) колективу закладу освіти. А претенденти презентують свій досвід роботи та досягнення за останні кілька років педагогічної діяльності. Це все фіксується на відео і формується відеозвіт. Це додасть більшої прозорості у визначенні переможців і зробить менш суб’єктивним оцінювання членами робочої комісії. Адже на зборах колективу може бути присутнім лише один член комісії. А коли будуть підготовлені педагогами і розміщені на сайті навчального закладу відеозвіти, то з ними можуть ознайомитися усі члени комісії».

«Щодо ж самої винагороди, яку отримують кращі вчителі у рамках програми, то на думку Тетяни Іванів, така фінансова допомога стимулює педагогів. Кожен із переможців сам визначає, як її витратити – чи то для поїздок за кордон для ознайомлення із кращими освітніми методиками, чи то на придбання комп’ютерної техніки, чи то для майстер-класів. Програму «Успішний педагог» затвердили21 червня 2018 року, на сесії Львівської міської ради з метою підтримки талановитих та обдарованих педагогів та покращення якості надання освітніх послуг», – повідомили також на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради,

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів